
Στην Κύπρο, ακόμη να φτάσει, αλλά πού ξέρεις, μπορεί σύντομα να το δούμε στα ράφια κάποιας κάβας που θα φροντίσει πρώτη να εισάξει τα κρασιά του άσσου της Inter Miami. Σίγουρα τον γνωρίζεις ως ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν ποτέ γεννηθεί, μα ίσως δε γνωρίζεις ότι είναι ένας αθεράπευτος connoisseur, μα και μέγας λάτρης της ποιοτικής κουζίνας και του εκλεκτού κρασιού.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος, που τον ώθησε να μπει επαγγελματικά πλέον και στον χώρο της παραγωγής του κρασιού, συνεργαζόμενος με την εταιρεία “ΜΜ WINE MAKER”. Μια καθ’ όλα επιτυχημένη συνεργασία μέχρι τώρα που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της προσωπικής του γκάμας κρασιών “LIONEL GOAT 10 COLLECTION” με το φθηνότερο εξ’ αυτών να εκκινά από τα €32 η φιάλη
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την