![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Στην Κύπρο, ακόμη να φτάσει, αλλά πού ξέρεις, μπορεί σύντομα να το δούμε στα ράφια κάποιας κάβας που θα φροντίσει πρώτη να εισάξει τα κρασιά του άσσου της Inter Miami. Σίγουρα τον γνωρίζεις ως ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν ποτέ γεννηθεί, μα ίσως δε γνωρίζεις ότι είναι ένας αθεράπευτος connoisseur, μα και μέγας λάτρης της ποιοτικής κουζίνας και του εκλεκτού κρασιού.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος, που τον ώθησε να μπει επαγγελματικά πλέον και στον χώρο της παραγωγής του κρασιού, συνεργαζόμενος με την εταιρεία “ΜΜ WINE MAKER”. Μια καθ’ όλα επιτυχημένη συνεργασία μέχρι τώρα που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της προσωπικής του γκάμας κρασιών “LIONEL GOAT 10 COLLECTION” με το φθηνότερο εξ’ αυτών να εκκινά από τα €32 η φιάλη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου