Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και το καλό εστιατόριο, από τα ψωμιά, τα βούτυρα, το ελαιόλαδο, τις σπιτικές, ψαγμένες αλοιφές και τα amuse bouche του φαίνεται…

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και το καλό εστιατόριο, από τα ψωμιά, τα βούτυρα, το ελαιόλαδο, τις σπιτικές, ψαγμένες αλοιφές και τα amuse bouche του φαίνεται. Συγχαρητήρια πολλά για δυο πρωτευουσιάνικα εστιατόρια που επισκεπτόμαστε συχνά με τις αδελφές μου και έχουν πραγματικά επενδύσει στο φρεσκοψημένο, ζεστό ψωμί, στην ποικιλία για όλα τα γούστα και στο άριστο ψήσιμό του. Το ελαιόλαδο τους ποιοτικό, έστω κι αν οι καιροί το έχουν κάνει ακριβότερο και από ουίσκι. Μπράβο τους και καμάρι τους που έχουν μείνει προσκολλημένοι στην ποιότητα, σεβόμενοι εμάς που φυλάμε το μεροκάματό μας για να τους το δώσουμε.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

“Zorba the Greek” στο Κάστρο της Πάφου. Ναι, τέτοιο μπαλέτο δεν έχουμε ξαναδεί

Η Κύπρος δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το θρυλικό μπαλέτο Zorba the Greek, σε χορογραφία του Lorca Massine, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται για πρώτη