Η HORECA GASTRONOMIA EXPO 2023 έρχεται

Hot spot για κορυφαίους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας και της μαζικής εστίασης στην Κύπρου, αποτελεί η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία επιχειρήσεων που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με την IMH, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας.

Η HORECA-Gastronomia Expo προσελκύει κορυφαίους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπως και επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

To κοινό θα έχει με τη σειρά του την ευκαιρία να δει από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Παράλληλα με την έκθεση, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνει το μεγαλύτερο παγκύπριο γαστρονομικό φεστιβάλ μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Οι διαγωνισμοί που λαμβάνουν χώρα στo πλαίσιο του φεστιβάλ, δίνουν την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως (μέλη του ΣΑΚ, μαθητές των ξενοδοχειακών σχολών και φοιτητές τριτοβάθμιων σχολών), να διαγωνιστούν σαν ως ίσος προς ίσο, με σκοπό την αναβάθμιση επαγγελματικών γνώσεων και τεχνικών και την ανταλλαγή πολύτιμων εμπειριών στο τραπέζι της εφαρμογής.

Στο πλαίσιο αυτών των διαγωνισμών, δίνεται επίσης στους επαγγελματίες chef που θα εκπροσωπήσουν τον Σ.Α.Κ., αλλά και την Κύπρο, σε διάφορα παγκόσμια γαστρονομικά φεστιβάλ και διαγωνισμούς μαγειρικής, η ευκαιρία ανάδειξης.

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου
Συντονιστές: IMH
Υπό την αιγίδα: Υφυπουργείο Τουρισμού
10 – 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Καλοκαιρινές εμπειρίες Ρους

Δελτίο τύπου Από τις 15 Ιουνίου, και για το υπόλοιπο καλοκαίρι, το εστιατόριο ῥοῦς θα παραμείνει ανοικτό για ιδιωτικές εκδηλώσεις και πάρτυ, με μενού που