Η ομάδα της Fine & Dine, σας εύχεται ό,τι πιο όμορφο για το 2024. Καλή χρονιά να έχετε, με Υγεία, Αγάπη και πολλές Χαρές. Μπείτε στη νέα χρονιά με το δεξί, δυναμικά και θαρραλέα, κυνηγήστε τα όνειρά σας, κάντε τα οράματά σας πράξη και ζήστε την κάθε στιγμή, με ευγνωμοσύνη.
2024 ευχαριστώ και άλλα τόσα σε εσάς τους αναγνώστες και ακόλουθούς μας, για τη συνεχή σας στήριξη, αγάπη και διαδραστική σχέση που έχουμε μαζί αναπτύξει. Ένα έχουμε να υποσχεθούμε.
Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο όμορφη, με περισσότερες παρουσιάσεις εστιατοριών και ξενοδοχείων σε Κύπρο, αλλά και παγκόσμια, ενημερώσεις για καλλιτεχνικά δρώμενα και συνεντεύξεις με ανθρώπους που δημιουργούν, οραματίζονται και αγαπούν αυτό που κάνουν.
Καλή χρονιά να έχουμε.
Η ομάδα της Fine & Dine
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα