![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μείναμε με την οικογένειά μου πρόσφατα σε ξενοδοχείο της Πάφου και ένιωσα πραγματικά περήφανη μόνο και μόνο από το τμήμα κυπριακών προϊόντων στο πρόγευμα. Χαλούμι μαλακό και σκληρό, χοιρομέρι, λουκάνικα, ποσυρτή, χαρουπόμελο, παστελάκι, τυρί της φλαούνας αλλά και φλαουνίτσες, χαλουμωτές και ελιόπιτες. Παραπέρα σούπα λουβάνας, σχινόπιτα, παραδοσιακά ψωμιά και κουλούρια με μαυρόκοκκο, γλυκά του κουταλιού, ταχινόπιτες, καλό πράμα… Μπράβο και ξανά μπράβο στους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές που το έχουν προωθήσει. Έχουμε τόσα πολλά προϊόντα στον τόπο μας που πρέπει να νιώσουμε περήφανοι για αυτά. Ας ακολουθήσουν κι άλλοι αυτό το παράδειγμα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου