Είμαι εστιάτορας εδώ και 25 χρόνια και το εστιατόριο μου υπάρχει ακόμη γιατί σέβομαι την πελατεία μου και γιατί τους προσφέρω ακριβώς ότι γράφει το μενού…

Είμαι εστιάτορας εδώ και 25 χρόνια και το εστιατόριο μου υπάρχει ακόμη γιατί σέβομαι την πελατεία μου και γιατί τους προσφέρω ακριβώς ότι γράφει το μενού που συντάσσουμε με τους σεφ μου. Αν γράφουμε ότι η σαλάτα έχει φέτα ή χαλούμι, η σαλάτα μας έχει φέτα και όχι λευκό τυρί και πραγματικό χαλούμι. Το ίδιο και για το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο, που σε εμάς είναι αγνό. Το ίδιο ισχύει για την κρητική γραβιέρα, τα άγρια μανιτάρια που τα γράφουμε μόνο στα πιάτα ημέρας, όταν βρίσκουμε άγρια κ.ο.κ. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι για εντυπωσιασμό, αναγράφουν στα μενού τους τα προϊόντα που προανάφερα, αλλά στο πιάτο μας έρχονται τα υποκατάστατα και οι απομιμήσεις τους; Δεν είναι ψευδείς παραστάσεις αυτές που πρέπει να τιμωρούνται από τον νόμο;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts