
Αγαπητοί μας πελάτες, ώρες ώρες, μάς θυμίζετε την ταινία Lost in translation. Κάνετε κράτηση στο εστιατόριό μας στις 19.30 και έρχεστε στις 21.00. Κάνετε κράτηση στις 21.00 και έρχεστε στις 20.30 και θέλετε τραπέζι αμέσως. Μάς λέτε να σας κρατήσουμε ένα τραπέζι για 4 άτομα και έρχεστε 6 και μας λέτε “Σιγά το πράμα. Δυο θέσεις παραπάνω, τι πειράζει”.
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι