Αρχικά πρέπει να πούμε ότι το ιστορικό, εν λόγω ξενοδοχείο έχει πάρει, μετά από πολλές έρευνες και την σφραγίδα του Guinness World Records, το οποίο, άκουσον άκουσον διοικείται από την ίδια οικογένεια για 52 γενιές από την ίδρυσή του το 705 μ.Χ. χωρίς να έχει κλείσει ποτέ.
Ο λόγος για το Nishiyama Onsen Keiunkan Hotel, που θα το βρεις στους πρόποδες των βουνών Akaishi (άλλως Νότιες Ιαπωνικές Άλπεις) περίπου 140 χλμ. από το ιαπωνικό σήμα κατατεθέν, το όρος Φούτζι.
Οι θερμές, ιαματικές πηγές της περιοχής, ήταν και ο βασικός λόγος που ο ιδρυτής του Fujiwara Mahito, το δημιούργησε ως ξενώνα στην περιοχή.
Ένα πλεονέκτημα που θα το έχεις κι εσύ στη διάθεσή σου, αν νοικιάσεις για €400 περίπου την ημέρα, ένα από τα 30 συν 7, παραδοσιακού, ιαπωνικού στυλ, δωμάτια και σουίτες του, με φαντασμαγορική θέα από τα καταπράσινα βουνά που το περιβάλλουν, αλλά και τις φαντασμαγορικές χαράδρες Hayakawa και Yukawa.
Φωτογραφικό υλικό από iefimerida
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα