
Καθότι, ως γνωστό, ο έρωτας περνά από το στομάχι, φρόντισε στις 14 του Φλεβάρη να περάσεις κι εσύ από το πρωτευουσιάνικο εστιατόριο θαλασσινών, Παραγάδι. Η ομάδα των chef έχει ετοιμάσει, βάζοντας, εκτός από τη μαεστρία της, άφθονες δόσεις αγάπης, ένα μοναδικό set menu, σε τιμή έκπληξη.
Ένα ορθά δομημένο μενού που θα σου ανοίξει την όρεξη με λαχταριστά ορεκτικά, αλοιφές και σαλατοδημιουργίες θαλασσινών, ακολουθούμενα με σολομό millefeuille, χειροποίητο κεκάκι κάβουρα, το περιβόητο σαγανάκι Mon amour και φιλετάκια από μπακαλιάρο.
Πιες ακόμη μια γουλιά από αφρώδες ή λευκό κρασάκι και πες “ναι” στην παέλια θαλασσινών, στο κανταΐφι με γαρίδα και κάβουρα, που θα προετοιμάσουν το έδαφος για το φιλέτο μπαρμπουνιού με πέστο και τα γεμιστά με αστακό, ραβιόλι.
Όχι, δεν τελειώνουμε εδώ γιατί τα καλύτερα έπονται, εφόσον η κουζίνα θα στείλει και στο δικό σου τραπέζι, χταπόδι σχάρας πάνω σε στρώμα από Σαντορινιά φάβα, αλλά και εξέχουσα αστακοουρά, γαρίδες τίγρης και φυσικά, λαυράκι σχάρας πλάι σε άγρια σπαράγγια.
Οι επιδόρπιες φράουλες θα βουτήξουν μέσα σε σοκολάτα, ενώ η ρευστή καρδιά του Chocolate lava cake, θα χυθεί σαν λάβα μόλις και οι δυο σας αγγίξετε με το κουτάλι, το σοκολασμένο γλυκό των pastry chefs.
Επικοινωνείτε απ’ ευθείας με το εστιατόριο για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις.
Νιόβης 3, Λευκωσία, 1086
22 491310
Τέτοια δικαιολογία, δεν την έχουμε ξανακούσει, αλλά εγώ θα το κάνω θέμα μεγάλο. Πήγαμε τα κορίτσια από τη δουλειά, μετά από πολύ καιρό για φαγητό
Η Κύπρος δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το θρυλικό μπαλέτο Zorba the Greek, σε χορογραφία του Lorca Massine, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη και με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, παρουσιάζεται για πρώτη
Το ότι τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι που αποζητούν το εκλεκτό, το φίνο, το καλόγουστο και το
Η σύνδεση της ελληνικής πρωτεύουσας με τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών γίνεται πραγματικότητα με την προσθήκη ενός νέου απευθείας δρομολογίου από τη Norse Atlantic
Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την άφιξη του διακεκριμένου σεφ Kazuyuki Tanaka, ο οποίος έχει τιμηθεί με 2 αστέρια Michelin, για ένα μοναδικό γαστρονομικό διήμερο στο