Ακόμη ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, θα φιλοξενήσει το εστιατόριο Sky7 στο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στις 28 και 29 Σεπτέμβριου. Πρόκειται για τον Γάλλο σεφ, Nicolas Isnard ο οποίος έχει να επιδείξει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία στην υψηλή γαστρονομία, γεμάτη βραβεύσεις και αναγνωρίσεις.
Ο Nicolas Isnard εμπνευσμένος από τη παράδοση της Γαλλικής κουζίνας, χρησιμοποιώντας παράλληλα και κυπριακά ολόφρεσκα προϊόντα της περιοχής Αγίου Γεωργίου Πέγειας, θα παρουσιάσει ξεχωριστά πιάτα αποκλειστικά για όσους τυχερούς παρευρεθούν στις 28 και 29 Σεπτέμβριου στο Sky7.
O Γάλλος σεφ ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαγείρεψε για τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς jet set. Φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητές, οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει στο εστιατόριο του L’ Auberge de la Charme, στο οποίο κέρδισε και το αστέρι Michelin.
Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 26 000 000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.
Το ίδρυμα Βίκτωρ Ιωαννίδη, σε συνεργασία με το Espace Jouenne στη Μασσαλία καθώς και με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει την ομαδική έκθεση “OTHER
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα