Παγκόσμια διάκριση για την Ελλάδα και τον managing director του Canaves Oia Santorini

Ακόμη μια παγκόσμια διάκριση έρχεται να προστεθεί στη γκάμα βραβείων που εισπράττει με την αξία της ο τομέας φιλοξενίας στην Ελλάδα, με την τελευταία να είναι χρυσή. “Ξενοδόχος της χρονιάς” (Hotelier of the year) ανακηρύχθηκε ο ιδιοκτήτης και managing director του ξενοδοχείου Canaves Oia Santorini, Μάρκος Χαϊδεμένος, στα πολυσήμαντα βραβεία της 35ης διοργάνωσης «Virtuoso Travel Week» που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.

Το Virtuoso είναι ένα παγκοσμίου εμβέλειας δίχτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων, που στοχεύουν τα πολυτελή, βιωματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, το οποίο διαθέτει πέραν των 20 000 ταξιδιωτικών συμβούλων σε 54 χώρες.

Ιδιαίτερα ευτυχής δήλωσε ο Μάρκος κατά τη βράβευσή του, δηλώνοντας ότι δεν θεωρεί την βράβευσή του δεδομένη, για αυτό και θα δουλέψει με πάθος ώστε να αναδείξει τα Canaves Oia ακόμη περισσότερο. Πληροφοριακά τα ξενοδοχεία Canaves Oia έχουν στο ξενοδοχειακό τους οπλοστάσιο 5 πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, το Canaves Oia Sunday Canaves, το Oia Boutique Hotel, το Canaves Oia Suites, το Canaves Oia Epitome Suites και το συγκρότημα EdenVillas στο Ημεροβίγλι.

Φωτογραφίες από την “Καθημερινή” και τη σελίδα του Canaves Oia

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,