![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Είναι πολλές οι φορές που εμείς οι σερβιτόροι και γενικά τα άτομα που εξυπηρετούμε κόσμο, που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις τόσο δύσκολες, που κανένας, που δεν ανήκει στο επάγγελμα, δεν μπορεί να τις κατανοήσει.
Εγώ επικοινωνώ μαζί σας για ένα περιστατικό που μου συνέβηκε την προηγούμενη βδομάδα, όταν σε επαγγελματικό γεύμα στο εστιατόριο που διευθύνω, κατά το οποίο μόλις οι πελάτες μας παρέλαβαν τα ορεκτικά τους ο καθένας, ήρθε μήνυμα σε εμένα από τον σερβιτόρο που εξυπηρέτησε το τραπέζι, ότι ο οικοδεσπότης θέλει να μιλήσει με τον διευθυντή.
Αμέσως πήγα κοντά του, έσκυψα ελαφρά προς αυτόν γιατί κατάλαβα από τη γλώσσα του σώματός του ότι ήθελε να μου μιλήσει ιδιαιτέρως και τον ρώτησα πώς μπορούσα να βοηθήσω.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου