Το Blue Ivy Hotel and Suites στο Πρωταρά, θα αποτελεί πλέον τη γαστρονομική βάση του βραβευμένου chef Κυριάκου Παναγιώτου, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του executive chef του ξενοδοχείου.
Ο καταξιωμένος σεφ με προϋπηρεσία στη θέση του executive chef, κυρίως σε πεντάστερα ξενοδοχεία του νησιού, αλλά και σε βραβευμένα εστιατόρια (Mavrommatis at Four Seasons Hotel), δεσμεύεται να ανεβάσει πιότερο το γαστρονομικό επίπεδο του ξενοδοχείου, το οποίο κατέχει σήμερα μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών. Η ομάδα της Fine & Dine, εύχεται κάθε επιτυχία.
Δυο εντυπωσιακά αστρικά φαινόμενα, θα είναι ορατά εν μέρει και με γυμνό μάτι, στις 21 Ιανουαρίου και στις 28 Φεβρουαρίου 2025. Οι λάτρεις της αστρονομίας,
Σύμφωνα με την Έκθεση για το μέλλον των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), περισσότεροι από 4 στους 10 εργοδότες δήλωσαν ότι θα κόψουν θέσεις
Ένα μεγάλο μπαμπά και μάλιστα με ρούμι, θα φτιάξεις κι εσύ, άμα διαβάσεις καλά καλά τη συνταγή του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα. Μια συνταγή αγαπησιάρικη,
Τα θετικά τουριστικά δεδομένα του νησιού, ιδιώς αυτά του 2024, δε θα μπορούσαν παρά να προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις, ιδίως στο πτητικό οργανόγραμμα πολλών εταιριών, που