Στο Έτσι απλά όπως παλιά, για επιλεγμένα πιάτα και εποχιακά μεζεδάκια

Παρασκευή βραδάκι, η ζωντανή μουσική να κάνει τη διαφορά κι εσύ παίρνεις τον εκτενή κατάλογο στα χέρια και σου τρέχουν τα σάλια. Σαλάτες, μεζεκλίκια, μερίδες, ο μεζές της ταβέρνας και πλάτερς στο προσκήνιο, όλα με την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Ηλία Λέκα.

Στα συν, τα πιάτα ημέρας που θα στα πει όμορφα και αναλυτικά το απίστευτα πρόσχαρο και εξυπηρετικό προσωπικό του μαγαζιού. Εμείς, αυτή τη φορά, φτιάξαμε το δικό μας μενού, ξεκινώντας με χωριάτικη σαλάτα, δροσερή και καλοφτιαγμένη, με άφθονη φετούλα και ελιές Καλαμών και αμέσως υποδεχθήκαμε τις γευστικότατες αλοιφές της κουζίνας, που είναι όλες του μια και μια.

Ταχίνι, τζατζίκι, τυροκαυτερή, ξιδάτα λαχανικά και τσακιστές ελιές, ο καλύτερος εταίρος για τις ζεστές πιτούλες που σε λίγο φώλιασαν μέσα τους ζεστό ζεστό, το λεπτό, μοσχομυριστό λουκάνικο.

Το φακελωμένο χαλούμι με σπιτική μαρμελάδα, να το πάρεις κι εσύ, όπως επιβάλλεται να πάρεις και τα μανιτάρια σχάρας, ενώ αν είσαι τυχερός, πάρε και μια τηγανιά με αγρέλια εποχιακά με αυγό ή το αλάθητο, φουρνιστό baby κοτοπουλάκι (πιάτο ημέρας) παρέα με λευκό ρύζι.

Για εσένα και τους φίλους σου, που τα σουβλάκια και οι σεφταλιές, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος σε κάθε τους έξοδο, σε ενημερώνω ότι η μιξ του μαγαζιού, είναι όλα τα λεφτά και συνοδεύεται με τηγανιτές, κυπριακές πατάτες και φρεσκοκομμένη σαλάτα.

Τέλος, μια πορτοκαλόπιτα, σιροπιαστή και αρωματική, θα φτάσει, αν εσύ το ζητήσεις και στο δικό σου τραπέζι, καπελωμένη με παγωτό βανίλια.

28ης Οκτωβρίου 61Α, Έγκωμη, Λευκωσία

22 355040 (Dine in, Delivery, Take away)

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό τους…

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό

RiNNOVATE. Το απόλυτο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη στην περιοχή της Αμμοχώστου – Συνέντευξη με τον συνδιοργανωτή Κυριάκο Αττούνη

Το Ίδρυμα Ignite, με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει τη διοργάνωση του συνεδρίου RiNNOVATE, μια οραματική εκδήλωση αφιερωμένη στη διερεύνηση του μέλλοντος της περιφερειακής ανάπτυξης στην περιοχή