![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μέχρι και μαχαλεπί σου φτιάχνουν καθημερινά, στο Second Cup Bistro στο Mall of Engomi και μάθαμε ότι αρέσει πάρα πολύ. Για να το εξακριβώσουμε, πήγαμε κι εμείς και απολαύσαμε κάθε μπουκιά του. Φρεσκοφτιαγμένο, ανάλαφρο, με ποιοτικό σιρόπι τριαντάφυλλου από τον Αγρό, ροδόνερο και άφθονα παγάκια για να το κρατά δροσερό. Η έκπληξη ποια ήταν όμως; Υπάρχει και η επιλογή για να προσθέσεις παγωτό τριαντάφυλλο.
Ε΄ να μην το δοκιμάσουμε κι αυτό; Το δοκιμάσαμε και ήτανε πραγματικά τέλειο. Αρωματικό και τριανταφυλλένιο. Τι άλλο θες τώρα που είναι καλοκαίρι; Τη δροσιά του να έχεις, μόνο στο Second Cup Bistro στο Mall of Engomi, με μια τιμή έκπληξη που θα νομίσεις ότι κάνανε τυπογραφικό λάθος.
Second Cup Bistro στο Mall of Engomi
22433222
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου