
Μέχρι και μαχαλεπί σου φτιάχνουν καθημερινά, στο Second Cup Bistro στο Mall of Engomi και μάθαμε ότι αρέσει πάρα πολύ. Για να το εξακριβώσουμε, πήγαμε κι εμείς και απολαύσαμε κάθε μπουκιά του. Φρεσκοφτιαγμένο, ανάλαφρο, με ποιοτικό σιρόπι τριαντάφυλλου από τον Αγρό, ροδόνερο και άφθονα παγάκια για να το κρατά δροσερό. Η έκπληξη ποια ήταν όμως; Υπάρχει και η επιλογή για να προσθέσεις παγωτό τριαντάφυλλο.
Ε΄ να μην το δοκιμάσουμε κι αυτό; Το δοκιμάσαμε και ήτανε πραγματικά τέλειο. Αρωματικό και τριανταφυλλένιο. Τι άλλο θες τώρα που είναι καλοκαίρι; Τη δροσιά του να έχεις, μόνο στο Second Cup Bistro στο Mall of Engomi, με μια τιμή έκπληξη που θα νομίσεις ότι κάνανε τυπογραφικό λάθος.
Second Cup Bistro στο Mall of Engomi
22433222
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την