Το νέας γενεάς Sauvàge wine bar & neo bistro ανοίγει στο κέντρο της Λευκωσίας

Ο όμιλος Vino Hospitality Group (Vino Cultura Wine Bar & Εστιατόριο Ρους) ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του εγχείρημα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το Sauvàge wine bar & neo bistro έρχεται για να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου τα wine bar της νέας γενιάς με μητροπολίτικο αέρα.

Από Μαδρίτη μέχρι Παρίσι και Λονδίνο τα νέα wine bars έχουν αλλάξει εντελώς την προσέγγιση τους από τους παραδοσιακούς προκάτοχους τους και παρουσιάζουν το κρασί με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο προσιτό, δημιουργικό και περισσότερο διασκεδαστικό. 

Ο όρος neo bistro που έχει συνδυαστεί με τα νέας γενιάς wine bars, έρχεται επισης να ανατρέψει τις προηγούμενες τάσεις και που έχουν βάση την αυθεντικότητα και την λογική τιμή τιμολόγησης των φαγητών και των ποτών!

Ο στόχος του Sauvàge, είναι να απομυθοποιήσει τον κόσμο του κρασιού και να προσφέρει μια νέα πρόταση για χαλαρή έξοδο στην απογευματινή και βραδινή ζωή της Λευκωσίας. Σε καθημερινή βάση θα προσφέρονται ειδικές τιμές στις ώρες Happy Hour από τις 5 μέχρι τις 8 με κρασιά στο ποτήρι να ξεκινούν από τα €3.5. Το μπαρ θα έχει ιδιαίτερη έμφαση στα κοκτέιλ βασισμένα σε βερμούτ, αμάρο και άλλα απεριτίφ βασισμένα στο σταφύλι.

Η λίστα κρασιών παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο που έχει σχεδιάσει ο Ανδρέας Κυπριανού και έρχεται να δημιουργήσει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ των αισθήσεων και αναμνήσεων του κάθε καλεσμένου.

Μεγάλη έμφαση θα δίνεται στην παρουσίαση και επεξήγηση των νέων τάσεων της αγοράς, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την πιο ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, με την βοήθεια φυσικά και της ομάδας οινοχόων που θα είναι παρών για κάθε βοήθεια. Κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact, artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στην βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ και άλλα πολλά έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ενδιαφέρον λίστα κρασιών στην χώρα! 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,