Το βραβευμένο εστιατόριο Rous στη Λευκωσία, σε προσκαλεί από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι, για να δοκιμάσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου, τα εκλεκτά του πιάτα.
Στο γαστρονομικό του οπλοστάσιο, η a la carte του λίστα, το νεοαφιχθέν Degustasion menu “Chapter XII” και η πρόταση mezze, όπως ακριβώς προσφέρονται τα βράδια από Δευτέρα μέχρι Σάββατο.
Για κρατήσεις:
22 760 720 ή online https://rous.com.cy/rous-reservations/
Ο σεφ Νικόλας Κωνσταντίνου μάς δίνει τα φώτα του για να φτιάξουμε το άπαιχτό του βοδινό κατσαρόλας, που ψήνεται μέσα σε κόκκινο κρασί, αρωματικά μπαχάρια
Από εκεί που ερχόταν κάποιος στην πρωτεύουσά μας και οι επιλογές ξενοδοχειακής διαμονής μετριούνταν στα δάκτυλα του ενός χεριού, πάμε κατά τα φαινόμενα στην αντίπερα
Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Σαραγόσα, Παμπλόνα, Σαν Σεμπαστιάν και Μπιλμπάο, κάποιοι από τους γαστρονομικούς σταθμούς της ομάδας της Fine&Dine, η οποία κατέγραψε ξανά ορισμένες από τις τάσεις
Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν δραματικά, ακόμη και σε χώρες που τα κλιματιστικά είχαν μέχρι πρότινος, ρύθμιση μόνο για ζεστό αέρα. Από την άλλη ο υπερτουρισμός είναι
Το 2025 έχει ανακηρυχθεί παγκοσμίως Έτος Johann Strauss. 200 χρόνια από τη γέννηση του πιο φημισμένου μουσικού της γνωστής δυναστείας Strauss της Βιέννης. Οι συνθέσεις