Το σουβλάκι του “Σουκρή”. Σε νέο, μεγάλο μαγαζί, όσο και το όνομά του

Από το 2012 το αγαπάς, το πεθυμάς και το αναζητάς. Διαφέρει, είναι value for money, μα απίστευτα ποιοτικό και γευστικό. Στο σερβίρουμε πάνω στη λαδόκολλα, μαζί με όλα τα σχαροκαλούδια, τις σαλάτες και τα λουκούλλεια μεζεκλίκια του μαγαζιού.

Η αγάπη του φανατικού του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε στο μικρών διαστάσεων πρωτότοκο ταβερνείο (υπάρχει και δεύτερο στην Λεωφόρο Πρωταρά) γι’ αυτό πρόσφατα  Το σουβλάκι του “Σουκρή” εγκαταστάθηκε σε ένα μεγαλύτερο μαγαζί, όσο και το όνομά του, στο κέντρο του Παραλιμνίου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Το επισκεφθήκαμε ψες βιώνοντας αμέσως την αγάπη του κόσμου που το είχε κατακλύσει μεσοβδόμαδα, για να δοκιμάσει τα γευστικά του μεζεκλίκια, σαν και του λόγου μας. Κρασί κόκκινο, κυπριακό και βελούδινο στα ποτήρια μας, οι λαδόκολλες έτοιμες μπροστά μας να υποδεκτούν απάνω τους τα μεζεκλίκια της επιλογής μας, με πρώτη να καταφτάνει η υπέροχη σε ισορροπία σαλάτα ντάκος.

Πιτούλες ελληνικές στο προσκήνιο, πατατούλες τηγανιτές και signature sauce μουστάρδας για τη συνέχεια, με τους τραγανούς και συνάμα ζουμερούς κολοκυθοκεφτέδες που ακολούθησαν, να κερδίζουν αμέσως πολλούς γευστικούς πόντους.

Να σου και καταφτάνουν και τα πρωτοεμφανιζόμενα στο μενού, αρωματικά μπιφτέκια κοτόπουλου, τα εξαρτησιογόνα μπριζολάκια του λαιμού που δύσκολα τα βρίσκεις αλλού και φυσικά τα ακαταμάχητα πανσετάκια, που σίγουρα θα ζητήσεις και δεύτερη μερίδα.

Ε για το τέλος, να εύχεσαι να υπάρχει και για εσένα μια μερίδα από φρεσκότατο, ορθά σιροπιαστό και ελαφρύ ρεβανί, που θα το θυμάσαι κι αυτό για καιρό.



Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι
23 742121 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο