Από το 2012 το αγαπάς, το πεθυμάς και το αναζητάς. Διαφέρει, είναι value for money, μα απίστευτα ποιοτικό και γευστικό. Στο σερβίρουμε πάνω στη λαδόκολλα, μαζί με όλα τα σχαροκαλούδια, τις σαλάτες και τα λουκούλλεια μεζεκλίκια του μαγαζιού.
Η αγάπη του φανατικού του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε στο μικρών διαστάσεων πρωτότοκο ταβερνείο (υπάρχει και δεύτερο στην Λεωφόρο Πρωταρά) γι’ αυτό πρόσφατα Το σουβλάκι του “Σουκρή” εγκαταστάθηκε σε ένα μεγαλύτερο μαγαζί, όσο και το όνομά του, στο κέντρο του Παραλιμνίου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Το επισκεφθήκαμε ψες βιώνοντας αμέσως την αγάπη του κόσμου που το είχε κατακλύσει μεσοβδόμαδα, για να δοκιμάσει τα γευστικά του μεζεκλίκια, σαν και του λόγου μας. Κρασί κόκκινο, κυπριακό και βελούδινο στα ποτήρια μας, οι λαδόκολλες έτοιμες μπροστά μας να υποδεκτούν απάνω τους τα μεζεκλίκια της επιλογής μας, με πρώτη να καταφτάνει η υπέροχη σε ισορροπία σαλάτα ντάκος.
Πιτούλες ελληνικές στο προσκήνιο, πατατούλες τηγανιτές και signature sauce μουστάρδας για τη συνέχεια, με τους τραγανούς και συνάμα ζουμερούς κολοκυθοκεφτέδες που ακολούθησαν, να κερδίζουν αμέσως πολλούς γευστικούς πόντους.
Να σου και καταφτάνουν και τα πρωτοεμφανιζόμενα στο μενού, αρωματικά μπιφτέκια κοτόπουλου, τα εξαρτησιογόνα μπριζολάκια του λαιμού που δύσκολα τα βρίσκεις αλλού και φυσικά τα ακαταμάχητα πανσετάκια, που σίγουρα θα ζητήσεις και δεύτερη μερίδα.
Ε για το τέλος, να εύχεσαι να υπάρχει και για εσένα μια μερίδα από φρεσκότατο, ορθά σιροπιαστό και ελαφρύ ρεβανί, που θα το θυμάσαι κι αυτό για καιρό.
Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι
23 742121
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να