
Πώς να μην παραμιλάνε; Και με το δίκιο τους, παραμιλάνε αφού μιλάμε για ένα κολασμένο, δημιουργικό, μοντέρνας παραλλαγής, cheesecake φούρνου, που δύσκολα το μοιράζεσαι ακόμη και με αυτούς που αγαπάς.

Ένα γλυκό, με μικρασιάτικο DNA, που παίζει στο στόμα όμορφα παιχνίδια με τις υφές του μοσχομυριστού του, χειροποίητου φύλλου κρούστας – ναι καλά διαβάσατε – το οποίο στη βάση του υποδέχεται άριστης ποιότητας φιστίκι Αιγίνης, νέας εσοδείας.

Απάνω απλώνεται βελούδινη κρέμα από εκλεκτά κρεμώδη τυριά, με όλα να αρωματίζονται με εκλεκτά βούτυρα και φρεσκοφτιαγμένα, καθημερινά, σιρόπια με μεθυστικά μπαχάρια της Πολίτικης κουζίνας και ζαχαροπλαστικής.
Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο
Κολοκοτρώνη 49, Άγιος Δομέτιος, 2369
22 315345

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
