
Πώς να μην παραμιλάνε; Και με το δίκιο τους, παραμιλάνε αφού μιλάμε για ένα κολασμένο, δημιουργικό, μοντέρνας παραλλαγής, cheesecake φούρνου, που δύσκολα το μοιράζεσαι ακόμη και με αυτούς που αγαπάς.

Ένα γλυκό, με μικρασιάτικο DNA, που παίζει στο στόμα όμορφα παιχνίδια με τις υφές του μοσχομυριστού του, χειροποίητου φύλλου κρούστας – ναι καλά διαβάσατε – το οποίο στη βάση του υποδέχεται άριστης ποιότητας φιστίκι Αιγίνης, νέας εσοδείας.

Απάνω απλώνεται βελούδινη κρέμα από εκλεκτά κρεμώδη τυριά, με όλα να αρωματίζονται με εκλεκτά βούτυρα και φρεσκοφτιαγμένα, καθημερινά, σιρόπια με μεθυστικά μπαχάρια της Πολίτικης κουζίνας και ζαχαροπλαστικής.
Γλυκοπωλείο το Αϊβαλιώτικο
Κολοκοτρώνη 49, Άγιος Δομέτιος, 2369
22 315345





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
