
Το talk of the town εστιατόριο Nolan, στη μετά Σωτήρη Κοντιζά εποχή, μπαίνει με το δεξί, έχοντας στο πηδάλιο του τον κορυφαίο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Τέλος οι εικασίες και οι ψίθυροι, γιατί από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ο βραβευμένος σεφ και η μπριγάδα του μπαίνουν με σηκωμένα τα μανίκια ψηλά, έτοιμοι να δημιουργήσουν πιάτα με γευστικό DNA, τα οποία θα απογειώνουν τη Μεσόγειο, αλλά και τη διεθνή κουζίνα.
Ένα ξεκίνημα, που όπως δήλωσε ο νέος executive chef του αθηναϊκού Nolan, είναι απλά μια εξέλιξη και όχι κάποια αλλαγή του πετυχημένου concept του καταχωρημένου στον Οδηγό Michelin, εστιατορίου που έχει τόσο αγαπηθεί από γενέσεώς του.







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
