
Η νέα χρονιά, φέρνει και νέα ανοίγματα στο ξενοδοχείο Amara, με εστιατόριο έκπληξη. Μιλάμε φυσικά για το τέταρτο στη σειρά a la carte εστιατόριο, που μόλις μάθουμε περισσότερα, θα επανέλθουμε, το οποίο θα συμπληρώσει την γαστρονομική τριάδα του Matsuhisa, του Giorgio Locatelli και της πιο πρόσφατης άφιξης, του Nerea.
Για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης του όλου έργου, αλλά και για την προετοιμασία περισσότερων εκπλήξεων προς τους θαμώνες του ξενοδοχείου, το πολυτελές κατάλυμα θα κάνει ένα σύντομο break από τις 7 Ιανουαρίου, μέχρι και τις 11 του Φλεβάρη.







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
