Και τέταρτο a la carte εστιατόριο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Amara

Η νέα χρονιά, φέρνει και νέα ανοίγματα στο ξενοδοχείο Amara, με εστιατόριο έκπληξη. Μιλάμε φυσικά για το τέταρτο στη σειρά a la carte εστιατόριο, που μόλις μάθουμε περισσότερα, θα επανέλθουμε, το οποίο θα συμπληρώσει την γαστρονομική τριάδα του Matsuhisa, του Giorgio Locatelli και της πιο πρόσφατης άφιξης, του Nerea.

Για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης του όλου έργου, αλλά και για την προετοιμασία περισσότερων εκπλήξεων προς τους θαμώνες του ξενοδοχείου, το πολυτελές κατάλυμα θα κάνει ένα σύντομο break από τις 7 Ιανουαρίου, μέχρι και τις 11 του Φλεβάρη.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή