Μείναμε με την οικογένειά μου πρόσφατα σε ξενοδοχείο της Πάφου και ένιωσα πραγματικά περήφανη μόνο και μόνο από το τμήμα κυπριακών προϊόντων στο πρόγευμα…

Μείναμε με την οικογένειά μου πρόσφατα σε ξενοδοχείο της Πάφου και ένιωσα πραγματικά περήφανη μόνο και μόνο από το τμήμα κυπριακών προϊόντων στο πρόγευμα. Χαλούμι μαλακό και σκληρό, χοιρομέρι, λουκάνικα, ποσυρτή, χαρουπόμελο, παστελάκι, τυρί της φλαούνας αλλά και φλαουνίτσες, χαλουμωτές και ελιόπιτες. Παραπέρα σούπα λουβάνας, σχινόπιτα, παραδοσιακά ψωμιά και κουλούρια με μαυρόκοκκο, γλυκά του κουταλιού, ταχινόπιτες, καλό πράμα… Μπράβο και ξανά μπράβο στους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές που το έχουν προωθήσει. Έχουμε τόσα πολλά προϊόντα στον τόπο μας που πρέπει να νιώσουμε περήφανοι για αυτά. Ας ακολουθήσουν κι άλλοι αυτό το παράδειγμα.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού