Ρώτησα τι είδους κουζίνα σερβίρουν, για να πάρω την απάντηση “Διάφορα”…

Συγγνώμη που ρωτώ, αλλά μπορεί και να είμαι άσχετη. Το άτομο που απαντάει το τηλέφωνο στο εστιατόριο, δεν πρέπει να το εκπαιδεύει κάποιος; Εγώ πάντως νομίζω πώς πρέπει, δεν ξέρω αν το πιστεύει κι ο ιδιοκτήτης ή οι ιδιοκτήτες του Cafe restaurant στο κέντρο της Λευκωσίας, γιατί η κοπελιά που απάντησε στο τηλέφωνο όταν πήραμε τηλέφωνο για φαγητό μας απάντησε με ένα: Ναιιιιι. Αφού ρώτησα αν είναι όντως εστιατόριο εκεί που πήρα, εισέπραξα και την απάντηση. Ναι είναι, τι θέλετε παρακαλώ; Ήμουν έτοιμη να της πω “Τι να θέλω κορίτσι μου άραγε, για υπολόγισε” μα είπα να μην τσαντιστώ χρονιάρες μέρες που είναι και τι ρώτησα τι είδους κουζίνα σερβίρουν, για να πάρω την απάντηση “Διάφορα”.  Ευχαριστώ πολύ, της είπα, θα ενημερώσω και την παρέα μου για τις πληροφορίες που μας δώσατε και θα σας πάρουμε πίσω. Αγαπητέ ιδιοκτήτη, εγώ πάντως και οι φίλοι μου ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ για κράτηση. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή