
Με το δεξί και δυναμικά στα οινικά δρώμενα του νησιού, πάτησε η νεοσύστατη κάβα και εισαγωγέας εκλεκτών οίνων Iconvines. Μια κάβα που έχει μονοπωλήσει από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, το ενδιαφέρον του οινόφιλου κοινού, εφόσον εκπροσωπεί επώνυμους οίκους κρασιών και καμπανιτών από Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία.

Μια κάβα που έχει βάλει τον οινικό πήχη πολύ ψηλά, στοχεύοντας σε ένα premium χαρτοφυλάκιο από τις σημαντικότερες περιοχές της κάθε χώρας, όπως το Πιεμόντε, την Τοσκάνη, την Καμπανία, αλλά και το Μπορντό, την Προβηγκία και την Βουργουνδία.

Το πρώτο οινογαστρονομικό Gala, έλαβε χώρα την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Pralina Experience Stasikratous, στην παρουσία των export managers της διακεκριμένης σαμπάνιας Bruno Paillard και του ιστορικού Chateau Gruaud–Larose στο Saint–Julien, που η οινική του δραστηριότητα, χρονολογείται από το 1725.

Όσοι connoiseurs, πέτυχαν να προλάβουν να κρατήσουν θέση στο gala, οινογαστρονομικό dinner, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα συγκλονιστικό δείπνο πολλών σταδίων από την εικοσαμελή ομάδα των chef του εστιατορίου, άριστα και αρμονικά συνδυασμένου με την αριστεία των σαμπανιών και των εκλεκτών οίνων των δυο γαλλικών οίκων.
Διθυραμβικά τα σχόλια όλων των παρευρισκόμενων, με τους εκπρόσωπους της Iconvines να υπόσχονται συνέχεια των παρουσιάσεων των οινικών τους πρεσβευτών, με γευσιγνωσίες, gala dinners και παρουσιάσεις προς το κοινό, αλλά και τους εκπροσώπους της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
