Το COR Gastronomy και το Vinologie Cyprus παρουσιάζουν: WINE GEMS OF ITALY

Το COR Gastronomy σε συνεργασία με το Vinologie Cyprus, εισαγωγέα και διανομέα εκλεκτών κρασιών από όλο τον κόσμο, σάς προσκαλούν σε μια μοναδική οινο – γαστρονομική εμπειρία:

Wine Gems of Italy, στις 27 Νοεμβρίου.

Στο ειδικά σχεδιασμένο δείπνο θα παρουσιαστεί ένα μενού γευσιγνωσίας, συνοδευόμενο από εκλεκτά ιταλικά κρασιά:

ΜΕΝΟΥ ΒΡΑΔΙΑΣ

Canapés

      *

Σούπα θαλασσινών με μπλε καβούρι και λάδι από μυρώνι

Ca’ del Bosco, Franciacorta Cuvée Prestige Edizione 46, Extra Brut, Lombardy

     *

Σικελικές γαρίδες με χαβιάρι Oscietra, λευκό shoyu και yuzu

IDDA, Sicilia Bianco 2024, Sicily

      *

Ραβιόλι πάπιας με πουρέ γλυκοπατάτας και jus πάπιας

Ca’ del Bosco, Corte del Lupo Rosso 2022, Lombardy

       *

Black Onyx Sirloin με μανιτάρια και μπρόκολο  

Biondi Santi, Brunello di Montalcino 2018, Tuscany

        *

Μους σοκολάτας με miso, παγωτό sourdough και σάλτσα μύρτιλου 

Isole e Olena, Vin Santo del Chianti Classico 2011, Tuscany

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη γεύση και κομψότητα σας περιμένει, όπου η εκλεπτυσμένη δημιουργικότητα της κουζίνας του COR Gastronomy συναντά την απαράμιλλη ποιότητα των κορυφαίων ιταλικών οινοποιών. Μια εμπειρία που υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις και να αναδείξει τον πιο εκλεκτό διάλογο ανάμεσα στο φαγητό και το κρασί.

COR Gastronomy, Αμαθούντος 139, Λεμεσός 4533

27 Νοεμβρίου | Οι κρατήσεις ξεκινούν από τις 18:30 και είναι απαραίτητες λόγω περιορισμένων θέσεων.

Για κρατήσεις στο LINK εδώ.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού