
Η βραβευμένη ομάδα του Pralina Experience επιστρέφει δυναμικά με ένα ολοκαίνουργιο μενού, το οποίο θα παρουσιαστεί εντός των επόμενων ημερών. Ένα ανανεωμένο μενού που υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλους τους γαστρονόμους, απογειώνοντας τις καλοκαιρινές γεύσεις με φαντασία και κομψότητα.

Δημιουργικό, μοιρασιάρικο και γεμάτο εκπλήξεις, το νέο μενού προσκαλεί τους λάτρεις της δημιουργικής γαστρονομίας να μοιραστούν πιάτα που και σε αυτή τη σεζόν θα εντυπωσιάσουν όλους τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι εμπνεύσεις του βραβευμένου σεφ και της πολυπληθούς του ομάδας, παντρεύουν φρέσκες πρώτες ύλες με ευρηματικούς συνδυασμούς που αναδεικνύουν την εποχικότητα.
Παράλληλα, συνεχίζεται καθημερινά η καθιερωμένη λίστα με πιάτα ημέρας, εκλεκτές κοπές βοδινών, ψημένων στον ξυλόφουρνο Josper και φρέσκα ψάρια, προσφέροντας σταθερά την ποιότητα και τις γεύσεις που αγαπήσαμε και αγαπάμε.
Στασικράτους 31, Λευκωσία, 1065
22 665588






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
