4+1 λόγοι που θα σε ξανανεβάσουν στο πανασιατικό Montparnasse

Πανασιατικό, με τα όλα του, σε ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή εδώ και χρόνια, προσφέροντάς σου αυθεντική κινεζική κουζίνα, ινδική με βούλα και υπογραφή και μια γκάμα από καλοφτιαγμένα sushi, για όλους τους ουρανίσκους.

Η αφ΄ υψηλού θέα από τον κυκλωμένο με γυάλινους τοίχους, εσωτερικό του χώρο και βεράντα, από τις καλύτερες που έχει να προσφέρει η πρωτεύουσα, θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό της παρέας.

Στα συν η άψογη εξυπηρέτηση από την διευθύντρια Κούλλα και την εδώ και πολλά χρόνια ομάδα της, που θα φροντίσουν όλοι μαζί να σε φιλοξενήσουν σαν στο σπίτι τους.

Η λίστα με τα κρασιά, θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις γαστρονομικές σου επιλογές, από τις οποίες οπωσδήποτε πρέπει να επιλέξεις την τριλογία από Philadelphia, California και Ebi Tempura sushi rolls, το λατρεμένο της παρέας μας, αλατοπιπεράτο καλαμάρι και τα χειροποίητα spring rolls.

Πάπια σε πιτούλες με λαχανικά και hoisin sauce, ίσον Montparnasse, μα επιβάλλεται να πεις και άλλα “ναι“ στο κλασικό κι αγαπημένο sweet and sour chicken, στο best selling, βοδινό με black bean sauce και στις τραγανές γαρίδες με oyster sauce.

Δεν αντισταθήκαμε ούτε αυτή τη φορά, στο ψητό ινδικό chicken tikka και στο ομόλογό του, νοτισμένο με πλούσια σάλτσα, chicken tikka Masala, πλαισιωμένα με αριστοτεχνικά φτιαγμένες πίτες naan.

Ακόμη ένας λόγος για να ανέβεις τον λόφο του Montparnasse, είναι φυσικά και τα τηγανιτά του μήλα και μπανάνες, συνοδευμένα με παγωτό βανίλια.

Λεωφόρος Ακροπόλεως 1, Έγκωμη
22 357171

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό τους…

Ξαναβγάλαμε το καπέλο στους έχοντες το γενικό πρόσταγμα σε πεντάστερο ξενοδοχείο Λεμεσού, για πολλούς λόγους, αλλά περισσότερο για την εκπαίδευση που έχουν προσφέρει στο προσωπικό

RiNNOVATE. Το απόλυτο συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη στην περιοχή της Αμμοχώστου – Συνέντευξη με τον συνδιοργανωτή Κυριάκο Αττούνη

Το Ίδρυμα Ignite, με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνει τη διοργάνωση του συνεδρίου RiNNOVATE, μια οραματική εκδήλωση αφιερωμένη στη διερεύνηση του μέλλοντος της περιφερειακής ανάπτυξης στην περιοχή