
Από το 2012 το αγαπάς, το πεθυμάς και το αναζητάς. Διαφέρει, είναι value for money, μα απίστευτα ποιοτικό και γευστικό. Στο σερβίρουμε πάνω στη λαδόκολλα, μαζί με όλα τα σχαροκαλούδια, τις σαλάτες και τα λουκούλλεια μεζεκλίκια του μαγαζιού.
Η αγάπη του φανατικού του κοινού ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωρούσε στο μικρών διαστάσεων πρωτότοκο ταβερνείο (υπάρχει και δεύτερο στην Λεωφόρο Πρωταρά) γι’ αυτό πρόσφατα Το σουβλάκι του “Σουκρή” εγκαταστάθηκε σε ένα μεγαλύτερο μαγαζί, όσο και το όνομά του, στο κέντρο του Παραλιμνίου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.
Το επισκεφθήκαμε ψες βιώνοντας αμέσως την αγάπη του κόσμου που το είχε κατακλύσει μεσοβδόμαδα, για να δοκιμάσει τα γευστικά του μεζεκλίκια, σαν και του λόγου μας. Κρασί κόκκινο, κυπριακό και βελούδινο στα ποτήρια μας, οι λαδόκολλες έτοιμες μπροστά μας να υποδεκτούν απάνω τους τα μεζεκλίκια της επιλογής μας, με πρώτη να καταφτάνει η υπέροχη σε ισορροπία σαλάτα ντάκος.

Πιτούλες ελληνικές στο προσκήνιο, πατατούλες τηγανιτές και signature sauce μουστάρδας για τη συνέχεια, με τους τραγανούς και συνάμα ζουμερούς κολοκυθοκεφτέδες που ακολούθησαν, να κερδίζουν αμέσως πολλούς γευστικούς πόντους.
Να σου και καταφτάνουν και τα πρωτοεμφανιζόμενα στο μενού, αρωματικά μπιφτέκια κοτόπουλου, τα εξαρτησιογόνα μπριζολάκια του λαιμού που δύσκολα τα βρίσκεις αλλού και φυσικά τα ακαταμάχητα πανσετάκια, που σίγουρα θα ζητήσεις και δεύτερη μερίδα.

Ε για το τέλος, να εύχεσαι να υπάρχει και για εσένα μια μερίδα από φρεσκότατο, ορθά σιροπιαστό και ελαφρύ ρεβανί, που θα το θυμάσαι κι αυτό για καιρό.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου, Παραλίμνι
23 742121

Η νέα εποχή στο Amano είναι γεγονός. Φέρει πλέον βαριά την υπογραφή του ευρηματικού σεφ Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλου, στον ρόλο του Consultant & Culinary Director, ο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025 παρουσιάζει τη θεατρική περφόρμανς με βίντεο projector του διεθνώς αναγνωρισμένου καλλιτέχνη και συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής Pandelis Diamantides. Η παράσταση με

Το να διαθέτει κανείς μαγειρική φαντασία είναι, σαφώς, ένα μεγάλο χάρισμα. Το να δημιουργούνται όμως από τον σεφ και δημιουργό, πρωτόγνωρες γεύσεις που εκστασιάζουν τους

Άμα κλείνεις τα δεκάχρονα σου, πρέπει και να το γιορτάζεις μεγαλοπρεπώς. Στο Holy Cow τίμησαν δεόντως την πολυετή γαστρονομική τους παρουσία, που σημείωσε ότι γράφει

Κάθε Δεκέμβριο, το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons μας υποδέχεται σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύει την πιο μαγική εποχή του
