![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/pexels-chaitaastic-2031706-Large-300x169.jpeg)
Εκεί που σκάει το κύμα και το ιώδιο τρυπά τα ρουθούνια των περαστικών, θα σκάσεις μύτη κι εσύ και συγκεκριμένα στο άρτι αφιχθέν εστιατόριο Sands. Στον πλοηγό σου, σημείωσε το πολυβραβευμένο για τις sustainability και όχι μόνο, ενέργειές του, Sunprime Protaras Beach Hotel, για να βρεθείς στον επίγειο, θαλασσινό παράδεισο που έχει στηθεί από την ιδιοκτησιακή και διευθυντική ομάδα του ξενοδοχείου.
Εύκολα προσβάσιμο και από τον παραλιακό πεζόδρομο Πρωταρά, θα υποδεχτεί όλους τους λάτρεις της ψαγμένης και αυθεντικής, μεσογειακής κουζίνας, νοτισμένης με υλικά και πινελιές από το τοπικό και διεθνές γαστρονομικό ρεπερτόριο.
Ορεκτικά με άποψη, σαλάτες που και μόνο η περιγραφή τους προκαλεί σιελόρροια, πιάτα με ζυμαρικά και ριζότο, ξυλοφουρνιστές, signature πίτσες με κάθε σημασία της λέξης, αλλά και ιχθυογαστρονομικά πιάτα και βοδινές κοπές, ψημένες άριστα στη σχάρα, οι συνισταμένες του μενού.
Ένα μενού πλαισιωμένο με μια ταιριαστή οινική λίστα, επιλεγμένα κοκτέιλς και γλυκοαλχημιστικές εκπλήξεις για όλα τα παλέτα. Το Sands αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του, αρχές Ιουλίου.
Σημείωση: Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης εντός του ξενοδοχείου για όσους κάνουν κράτηση τραπεζιού.
Sunprime Protaras Beach Hotel
Αμφιτρίτης 9, Πρωταράς, Παραλίμνι, 5296
Τηλέφωνο: 99 565 622
Ανοιχτό για δείπνο από τις 19.00 μέχρι τις 23.00
Επιτέλους ήρθε κι αυτή, για να παίρνεις την απόφαση ευκολότερα και να φεύγεις για την χώρα των ατελείωτων λιβαδιών με τουλίπες, αλλά και στην πρωτεύουσα
Ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου, ιδιοκτήτης του βραβευμένου Ταβερνείου το Ιστορικόν στον Άγιο Δομέτιο, μιλά στο FINE & DINE και στον Nick Andrew για το case study ταβερνείο του, τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά και τις απαιτήσεις
Ceviche λαυράκι θα φτιάξεις αυτές τις μέρες και μάλιστα γραμμένο με πάσα λεπτομέρεια από τον ταλαντούχο σεφ Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Φρόντισε μόνο το ψαράκι σου, που
Είμαι χρόνια πολλά στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας με τη γυναίκα μου μια παραδοσιακή ταβέρνα. Πελάτες μπήκαν πολλοί, ο καθένας με τα ωραία του, τα
Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα. Ίσως τα τρία βασικά συστατικά των διακοπών για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Έλα όμως που αν βρεθείς στο πολυτελές Parklane a Luxury