
Στο Ταβερνείο το Ιστορικόν, η κάρτα ημέρας είναι σκέτη λιγούρα από μόνη της. Όρεξη να ‘χεις, παρέα καλή κι ο Κύπρος έχει να σου προτείνει όλα τα καλούδια της κυπριακής φύσης, με πρώτα και καλύτερα τα άγρια κοκκινομανίταρα και τα άσπρα μανιτάρια του βουνού που θα στα ψήσει αριστοτεχνικά στη σχάρα ή στο τηγάνι.
Άπαιχτα τα στρουθκιά με τα αυγά, μα πιο άπαιχτα τα λαδολεμονάτα χόρτα εποχής και οι δεντρολιβανάτοι μπουμπουριστοί χοχλιοί (σαλιγκάρια) που γίνονται ανάρπαστοι τις τελευταίες μέρες.
Στα πιάτα ημέρας σημείωσε με κεφαλαία γράμματα την πρωτοτυπότατη πίτα με προβατίνα, που είναι σκέτη γλύκα και φυσικά, τη φέτα που είναι τυλιγμένη σε κανταΐφι και συνοδεύεται με σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα.
Οι Τετάρτες στο συγκλονιστικό boutique ξενοδοχείο Amyth of Nicosia είναι αλλιώς. Βασικός λόγος, οι οινογαστρονομικές συνάξεις που έχουν πλέον θεσμοθετηθεί στο εξίσου απαστράπτον εστιατόριο Amyth
Είμαι σχεδόν τρεις δεκαετίες σουβλιτζής στη Λευκωσία. Αυτό ήθελα να κάνω με τη γυναίκα μου και το αγαπούμε πολύ. Είναι η ίδια μας η ζωή.
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,