
Καθότι, ως γνωστό, ο έρωτας περνά από το στομάχι, φρόντισε στις 14 του Φλεβάρη να περάσεις κι εσύ από το πρωτευουσιάνικο εστιατόριο θαλασσινών, Παραγάδι. Η ομάδα των chef έχει ετοιμάσει, βάζοντας, εκτός από τη μαεστρία της, άφθονες δόσεις αγάπης, ένα μοναδικό set menu, σε τιμή έκπληξη.
Ένα ορθά δομημένο μενού που θα σου ανοίξει την όρεξη με λαχταριστά ορεκτικά, αλοιφές και σαλατοδημιουργίες θαλασσινών, ακολουθούμενα με σολομό millefeuille, χειροποίητο κεκάκι κάβουρα, το περιβόητο σαγανάκι Mon amour και φιλετάκια από μπακαλιάρο.
Πιες ακόμη μια γουλιά από αφρώδες ή λευκό κρασάκι και πες “ναι” στην παέλια θαλασσινών, στο κανταΐφι με γαρίδα και κάβουρα, που θα προετοιμάσουν το έδαφος για το φιλέτο μπαρμπουνιού με πέστο και τα γεμιστά με αστακό, ραβιόλι.
Όχι, δεν τελειώνουμε εδώ γιατί τα καλύτερα έπονται, εφόσον η κουζίνα θα στείλει και στο δικό σου τραπέζι, χταπόδι σχάρας πάνω σε στρώμα από Σαντορινιά φάβα, αλλά και εξέχουσα αστακοουρά, γαρίδες τίγρης και φυσικά, λαυράκι σχάρας πλάι σε άγρια σπαράγγια.
Οι επιδόρπιες φράουλες θα βουτήξουν μέσα σε σοκολάτα, ενώ η ρευστή καρδιά του Chocolate lava cake, θα χυθεί σαν λάβα μόλις και οι δυο σας αγγίξετε με το κουτάλι, το σοκολασμένο γλυκό των pastry chefs.
Επικοινωνείτε απ’ ευθείας με το εστιατόριο για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις.
Νιόβης 3, Λευκωσία, 1086
22 491310


Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
