
Μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά παίρνει σάρκα και οστά στις 22 Ιουλίου, επιμελημένη από τον chef Chris Theofanous με ένα πολυδιάστατο μενού που αναδεικνύει εποχιακά υλικά και εκλεπτυσμένες τεχνικές.

Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με εξαιρετικά κρασιά, επιλεγμένα με φροντίδα από τον Σοφοκλή Βλασίδη και τον Ορέστη Τσιάκκα.

Για κρατήσεις επικοινωνείτε
στο 25 725100


Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
