
Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David Goodridge, Executive Chef των Thanos Hotels and Resorts, έχει δημιουργήσει ένα ειδικά επιμελημένο μενού, το οποίο συνοδεύεται από εξαιρετικά κρασιά, παντρεμένα από τον σομελιέ Γιώργο Κασσιανό.


Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 22888400, μέσω WhatsApp στο
99363698 ή online στο Reservations
THE MENU
Wild Mediterranean Seabass
Local citrus, avocado, micro coriander and freshly grated bottarga
Paired with
2024 Velenosi Villa Angela Castelli di Jesi DOC Classico Verdicchio, Marche, Italy
***
Olive oil Poached Marinated Salmon
Baked with morel mushrooms, aged parmesan and Vin Jaune
Paired with
2023 Domaine Louis Jadot, Bourgogne Blanc, AOP Bourgogne, France
***
Slow-Roasted Spiced Duck Breast
Five spiced jus, caramelised raw honey, confit leg bon-bon and braised cabbage
Paired with
2021 Planeta Santa Cecilia, Nero d’ Avola, DOC Notos, Sicily, Italy
***
Salted Caramel
Lime butterscotch, caramelised hazelnuts and bitter chocolate
Paired with
2020 Parparousis Winery, Moscato Riou Patron, PDO Patra, Greece
€90.00 per person

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David

Στον Ουρανό ανεβαίνεις, όχι για έναν λόγο, μα για πολλούς. Πρώτα απ’ όλα γιατί η θέα από τον 5ο όροφο του πεντάστερου ξενοδοχειακού καταλύματος της
