
Το ψάρι, θέλει μαστοριά. Θέλει ανθρώπους που εκτιμούν τη χάρη του, που σέβονται τη φρεσκάδα του και τα αρώματά του. Στο Mesoyios (Cap St Georges Hotel & Resort) όλα αυτά είναι δεδομένα. Εσύ απλά κλείσε ένα από τα ονειρικά του τραπέζια με θέα τη μαγεία της θάλασσας, της άγριας ομορφιάς της φύσης του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και του ουρανού.
Οπωσδήποτε ξεκίνα με την trademark σαλάτα με ντομάτες από τα μποστάνια του ξενοδοχείου, κάππαρη μαζεμένη από τους ίδιους, χαλούμι σχάρας και ελαιόλαδο made in Cap St Georges.
Χταπόδι και καλαμάρι σχάρας, δεν γίνεται να μην δοκιμάσεις, πριν φτάσουν τα φρεσκότατα μπαρμπούνια, άψογα τηγανισμένα, ζουμερά και κριτσανιστά, που θα πεις για αυτά τα γευστικότερα λόγια σε όλους σου τους φίλους.



Lemon tart, σπιτικό γλυκό καρπούζι και ένα πλατό με φρούτα για το τέλος, ο ιδανικότερος επίλογος στο αγαπημένο μας Mesoyios.



Cap St Georges Hotel & Resort
26 000000

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry
