Είμαστε και εμείς πελάτες, αγαπητέ διευθυντή εστιατορίου της Λεμεσού και μας αξίζει κι εμάς να μας ρωτήσετε αν ήταν καλά τα ζυμαρικά και η μπριζόλα που παραγγείλαμε. Είμαστε κι εμείς πελάτες, έστω κι αν δεν μας βλέπετε στην τηλεόραση ή δεν έχουμε ένα μάτσο λεφτά να ξοδεύουμε σε σαμπάνιες, αλλά μας αξίζει κι εμάς νομίζω να μας σερβίρετε το νερό και το κρασί των €26, όπως το σερβίρατε στους επώνυμους των διπλανών, επώνυμων πελατών σας, που μόνο υπόκλιση δεν τους κάνατε. Δεν προσβληθήκατε που σέρβιρα εγώ τη γυναίκα μου κρασί και νερό όλο το βράδυ; Δεν προσβληθήκατε που ζητήσαμε τρεις φορές λεμόνι και αυτό ποτέ δεν ήρθε, αλλά καρφίτσα να ζητούσαν οι δίπλα, τους τη φέρνατε στο λεπτό; Δείτε το πάντως λίγο, γιατί κανένα εστιατόριο, δεν επιβιώνει μόνο με επώνυμους. Χρειάζεστε και κοινούς θνητούς σαν εμάς.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα