![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Είμαστε και εμείς πελάτες, αγαπητέ διευθυντή εστιατορίου της Λεμεσού και μας αξίζει κι εμάς να μας ρωτήσετε αν ήταν καλά τα ζυμαρικά και η μπριζόλα που παραγγείλαμε. Είμαστε κι εμείς πελάτες, έστω κι αν δεν μας βλέπετε στην τηλεόραση ή δεν έχουμε ένα μάτσο λεφτά να ξοδεύουμε σε σαμπάνιες, αλλά μας αξίζει κι εμάς νομίζω να μας σερβίρετε το νερό και το κρασί των €26, όπως το σερβίρατε στους επώνυμους των διπλανών, επώνυμων πελατών σας, που μόνο υπόκλιση δεν τους κάνατε. Δεν προσβληθήκατε που σέρβιρα εγώ τη γυναίκα μου κρασί και νερό όλο το βράδυ; Δεν προσβληθήκατε που ζητήσαμε τρεις φορές λεμόνι και αυτό ποτέ δεν ήρθε, αλλά καρφίτσα να ζητούσαν οι δίπλα, τους τη φέρνατε στο λεπτό; Δείτε το πάντως λίγο, γιατί κανένα εστιατόριο, δεν επιβιώνει μόνο με επώνυμους. Χρειάζεστε και κοινούς θνητούς σαν εμάς.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου