![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Το Blue Ivy Hotel and Suites στο Πρωταρά, θα αποτελεί πλέον τη γαστρονομική βάση του βραβευμένου chef Κυριάκου Παναγιώτου, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του executive chef του ξενοδοχείου.
Ο καταξιωμένος σεφ με προϋπηρεσία στη θέση του executive chef, κυρίως σε πεντάστερα ξενοδοχεία του νησιού, αλλά και σε βραβευμένα εστιατόρια (Mavrommatis at Four Seasons Hotel), δεσμεύεται να ανεβάσει πιότερο το γαστρονομικό επίπεδο του ξενοδοχείου, το οποίο κατέχει σήμερα μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών. Η ομάδα της Fine & Dine, εύχεται κάθε επιτυχία.
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου