
Ο Σεφ Chris Theofanous υποδέχεται τον βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin σεφ Jacob Jan Boerma.
Το COR Gastronomy ανακοινώνει μία από τις πιο αποκλειστικές γαστρονομικές εμπειρίες της χρονιάς. Στις 18 & 19 Δεκεμβρίου, το εστιατόριο COR Gastronomy θα φιλοξενήσει ένα μοναδικό four hands dinner, με τη συμμετοχή του παγκοσμίως καταξιωμένου σεφ Jacob Jan Boerma, ο οποίος έχει τιμηθεί με 3 αστέρια Michelin.
Υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου σεφ Chris Theofanous, το COR Gastronomy έχει καθιερωθεί ως συνώνυμο της υψηλής τεχνικής, της φιλοσοφίας που επικεντρώνεται στην πρώτη ύλη και της αδιάκοπης αναζήτησης της τελειότητας. Για αυτή τη μοναδική συνεργασία, ο σεφ Chris Theofanous και η ομάδα του θα δημιουργήσουν μαζί με τον Jacob Jan Boerma και την ομάδα του ένα ανεπανάληπτο μενού 9 πιάτων, όπου κάθε σεφ θα παρουσιάσει τη δική του υπογραφή και δημιουργική ταυτότητα.
Η σπάνια αυτή συνύπαρξη τιμά δύο διαφορετικούς αλλά εξίσου σημαντικούς γαστρονομικούς κόσμους:
Μαζί, οι δύο σεφ θα προσφέρουν μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας, σχεδιασμένη αποκλειστικά για το συγκεκριμένο γεγονός και διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.
Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν την μοναδική εμπειρία, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα κρατήσεων εδώ ή επικοινωνήστε απευθείας με την ομάδα του COR Gastronomy στο 25725100.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
