
Έγινε κι αυτό. Μετά το ρεκόρ αφίξεων το 2019, όπου υποδεχθήκαμε στο νησί 3.976.777 τουρίστες και αυτό του 2023 (3.845.652), είδαμε επιτέλους, με το τέλος του 2024, τον αριθμό 4 να εμφανίζεται στη θέση των εκατομμυρίων.
“Στύλλον, στύλλον, άνεση” κατά που λέει και η γνωστή παροιμία, είχαμε μια ετήσια αύξηση του 5,1%, δημιουργώντας έτσι άλλο ρεκόρ προσέλευσης, κάτι που τοποθετεί τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τις επόμενες χρονιές.
Το αν θα καταφέρουμε είναι το ένα ερώτημα. Το άλλο ερώτημα και το πιο καυτό είναι αν αυτά τα 4 και κάτι εκατομμύρια έφεραν ή άφησαν περισσότερα καθαρά κέρδη από τα 3.9 εκ ή τα 3.6 άλλων εποχών, γιατί αν όντως είναι πολύ περισσότερα τότε αξίζει να γιορτάσουμε δις. Ας μας ενημερώσει κάποιος πεφωτισμένος περί αυτού!
Υ.Γ
Άντε και το 2025, ακόμη πιο ψηλά. Ας δώσουμε όλοι ακόμη μια σπρωξιά!






Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
