Hip hip hooray. Η Κύπρος έσπασε για πρώτη φορά το φράγμα των 4 εκατομμυρίων τουριστών

Έγινε κι αυτό. Μετά το ρεκόρ αφίξεων το 2019, όπου υποδεχθήκαμε στο νησί 3.976.777 τουρίστες και αυτό του 2023 (3.845.652), είδαμε επιτέλους, με το τέλος του 2024, τον αριθμό 4 να εμφανίζεται στη θέση των εκατομμυρίων.

“Στύλλον, στύλλον, άνεση” κατά που λέει και η γνωστή παροιμία, είχαμε μια ετήσια αύξηση του 5,1%, δημιουργώντας έτσι άλλο ρεκόρ προσέλευσης, κάτι που τοποθετεί τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τις επόμενες χρονιές.

Το αν θα καταφέρουμε είναι το ένα ερώτημα. Το άλλο ερώτημα και το πιο καυτό είναι αν αυτά τα 4 και κάτι εκατομμύρια έφεραν ή άφησαν περισσότερα καθαρά κέρδη από τα 3.9 εκ ή τα 3.6 άλλων εποχών, γιατί αν όντως είναι πολύ περισσότερα τότε αξίζει να γιορτάσουμε δις. Ας μας ενημερώσει κάποιος πεφωτισμένος περί αυτού!

Υ.Γ
Άντε και το 2025, ακόμη πιο ψηλά. Ας δώσουμε όλοι ακόμη μια σπρωξιά! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού