![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ακόμη μια παγκόσμια διάκριση έρχεται να προστεθεί στη γκάμα βραβείων που εισπράττει με την αξία της ο τομέας φιλοξενίας στην Ελλάδα, με την τελευταία να είναι χρυσή. “Ξενοδόχος της χρονιάς” (Hotelier of the year) ανακηρύχθηκε ο ιδιοκτήτης και managing director του ξενοδοχείου Canaves Oia Santorini, Μάρκος Χαϊδεμένος, στα πολυσήμαντα βραβεία της 35ης διοργάνωσης «Virtuoso Travel Week» που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.
Το Virtuoso είναι ένα παγκοσμίου εμβέλειας δίχτυο ταξιδιωτικών πρακτόρων, που στοχεύουν τα πολυτελή, βιωματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, το οποίο διαθέτει πέραν των 20 000 ταξιδιωτικών συμβούλων σε 54 χώρες.
Ιδιαίτερα ευτυχής δήλωσε ο Μάρκος κατά τη βράβευσή του, δηλώνοντας ότι δεν θεωρεί την βράβευσή του δεδομένη, για αυτό και θα δουλέψει με πάθος ώστε να αναδείξει τα Canaves Oia ακόμη περισσότερο. Πληροφοριακά τα ξενοδοχεία Canaves Oia έχουν στο ξενοδοχειακό τους οπλοστάσιο 5 πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, το Canaves Oia Sunday Canaves, το Oia Boutique Hotel, το Canaves Oia Suites, το Canaves Oia Epitome Suites και το συγκρότημα EdenVillas στο Ημεροβίγλι.
Φωτογραφίες από την “Καθημερινή” και τη σελίδα του Canaves Oia
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου