
Μιλάνε, δε λες τίποτα! Παραμιλάνε και δεν έχουν κι άδικο. Άμα έχεις απαιτήσεις και ξέρεις τι ζητάς, τότε θες ποιότητα στο κρέας, να είναι καλά σιτεμένο, να είναι εκ του φυσικού του αρωματικό και να είναι ορθά ψημένο.
Professional photos by AdMarketing
Ροδοκοκκινισμένο απ’ έξω με κρούστα από αλάτι προέλευσης και λίγο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο και η καρδιά του να είναι ζουμερή. Να έχει εξαίρετη κατανομή λίπους, να είναι ζουμερό και φυσικά να είναι τρυφερό στο δάγκωμα, χωρίς να δυσκολεύει υπέρμετρα τους μασητήρες.
Professional photos by AdMarketing
Αυτά, τα ζητούμενά σου, είναι τα δεδομένα στο Jasmine Gastrobar. Μια μεγάλη γκάμα από βοδινές κοπές περιμένει τον κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να απολαύσει εκλεκτά κρέατα από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου, ψημένα στη σχάρα, σύμφωνα με τα θέλω και τις αρεσκείες του κάθε επαναλαμβανόμενου και καινούριου πελάτη.
Professional photos by AdMarketing
Black Angus βοδινά φιλέτα και ribeye, Wagyu, εκλεκτά value for money κρεατικά από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου, επιλεγμένα Creekstone βοδινά φιλέτα, παρεΐστικα Tomahawk και Porterhouse ως επιλογές special πιάτων ημέρας, αλλά και ιβηρικά secreto και κοτολέτες, αποτελούν μόνο ένα μέρος της γκάμας του εστιατορίου.
Professional photos by AdMarketing
Στην όλη εξίσωση, μπαίνουν φυσικά τα καλοφτιαγμένα συνοδευτικά, οι χειροποίητες σάλτσες, η εξαίρετη λίστα κρασιών και η μεγάλη αγάπη των ιδιοκτήτων, της ομάδας των σεφ, αλλά και του διευθυντή και του προσωπικού εξυπηρέτησης που προσθέτουν πολλούς, μα πολλούς πόντους στο όλο, Jasmine Gastrobar Steak Experience.
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 310, Λακατάμεια, 2313
96 616161
Professional photos by AdMarketing
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι