Kythrea. Το πρώτο κυπριακό ουίσκι, το έχεις δοκιμάσει;

Ναι, υπάρχει και κυπριακό ουίσκι και μάλιστα από ότι μάθαμε εξάγεται και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σουηδία και στην Αυστραλία. Υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος ο Άρης Αριστείδου και η σύζυγός του Μαριάννα, οι οποίοι παράγουν το εν λόγω Kythrea Single Grain Cyprus Whiskey – Corn/Barley στο Aristides Distilling στο Τσέρι.
 
 
Όπλο τους η τεχνογνωσία που απέκτησαν στο Μισούρι των Η.Π.Α, το εξάστιχο σιτάρι που χρησιμοποιούν, η παλαίωση του αποστάγματος σε καινούρια, δρύινα βαρέλια και η αγάπη τους για το εκλεκτό ουίσκι. Το Kythrea whiskey θα το βρεις σε επιλεγμένες κάβες και στα αεροδρόμια Κύπρου. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,