Kythrea. Το πρώτο κυπριακό ουίσκι, το έχεις δοκιμάσει;

Ναι, υπάρχει και κυπριακό ουίσκι και μάλιστα από ότι μάθαμε εξάγεται και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σουηδία και στην Αυστραλία. Υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος ο Άρης Αριστείδου και η σύζυγός του Μαριάννα, οι οποίοι παράγουν το εν λόγω Kythrea Single Grain Cyprus Whiskey – Corn/Barley στο Aristides Distilling στο Τσέρι.
 
 
Όπλο τους η τεχνογνωσία που απέκτησαν στο Μισούρι των Η.Π.Α, το εξάστιχο σιτάρι που χρησιμοποιούν, η παλαίωση του αποστάγματος σε καινούρια, δρύινα βαρέλια και η αγάπη τους για το εκλεκτό ουίσκι. Το Kythrea whiskey θα το βρεις σε επιλεγμένες κάβες και στα αεροδρόμια Κύπρου. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο βραβευμένος ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, στον διαγωνισμό San Pellegrino, Αντώνης Αβούρη, για δυο μοναδικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort (In Greek & English)

Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο

Μια νέα εποχή φιλοξενίας. Συνέντευξη με τον Νίκο Ματθαίου, συνιδιοκτήτη του ιστορικού New Helvetia Hotel, με αφορμή την πρόσφατη ανακαίνισή του

Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την