
Η ιστορία του ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα και συγκεκριμένα στα 1888 από τον εμπνευστή του Σπύρο Μεταξά. Οι χρυσές σελίδες του, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό και την κλιματική αλλαγή, αυξάνονται και πληθύνονται, μέρα με τη μέρα.

Παραμένει μέχρι σήμερα ένα δυνατό, ελληνικό trademark, είναι το Numbet 1 grape brandy στην Ευρώπη, αλλά και βρίσκεται στην τρίτη θέση σε όγκους πωλήσεων και αξία, της Remy Cointreau, η οποία το έχει αποκτήσει από το 2000.
Η διασφάλιση της σταθερότητας και της μυστικής συνταγής είναι μείζον θέμα, με τον 5ο Metaxa Master, τον πολυπράγμονα Κωνσταντίνος Ράπτη, που διαφύλαξε το μυστικό του για σχεδόν 36 χρόνια, να ετοιμάζεται μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2024, να παραδώσει το χαρτοφυλάκιό του στον Κωνσταντίνο Καλπαξίδη.
Σε ένα εξίσου ταλαντούχο οινοποιό, αλλά και αποσταγματοποιό που υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία του πρέσβη των ελληνικών αποσταγμάτων στην τοπική και διεθνή αγορά. Εμείς πάντως ευχόμαστε στον 6ο Metaxa Master, να συνεχίσει με επιτυχία το έργο των προκατόχων του, έχοντας ως όπλο του την εμπειρογνωμοσύνη τους και πλέον τη δύναμη της τεχνολογίας.

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
