Mizu Mazu. Ασιατική γαστρονομία στον 13ο όροφο του Nyx Limassol Hotel

Ο τυχερός γαστριμαργικός σου αριθμός, σε διαβεβαιώ ότι είναι το 13. Γι’ αυτό, πάρε την παρέα σου, μπείτε με το δεξί στο ολοκαίνουριο και απείρως εντυπωσιακό Nyx Limassol Hotel και πάτησε στον ανελκυστήρα τον αριθμό 13.

Σαν βγεις, σε διαβεβαιώ ότι θα θες λίγα δεύτερα να αποτυπώσεις τα συγκλονιστικά, αφ’ υψηλού γαλάζια πλάνα, τους a la Dubai ουρανοξύστες και ολάκερη την πόλη της Λεμεσού να ανηφορίζει μέχρι και τους πρόποδες της οροσειράς του Τροόδους.

Η εντυπωσιακή πισίνα του 13ου, θα κλέψει κι αυτή άφθονα φωτογραφικά κλικ, όπως και τα gyoza κοτόπουλου και γαρίδας, τα ολόφρεσκα edamame, το seabass ceviche με amarillo peppers και η σαλάτα με φιλετάκια πάπιας, φυλλώδη λαχανικά passion fruit και cashews, εμπλουτισμένα όλα με hoisin sauce.

Τα chopsticks ανά χείρας για να αρπάξεις κι εσύ, σαν και του λόγου μας το μερίδιό σου από το sashimi τόνου με yuzu soya sauce, αλλά και το Shrimp tempura sushi roll με αβοκάντο και eel sauce, που φέρουν την υπογραφή του executive chef του ξενοδοχείου Χριστάκη Αχιλλέως.

Τα κοκτέιλς του Bar manager & Mixologist Παναγιώτη Αγγλογάλου στο Mizu Mazu, να ξέρεις ότι έχουν άλλο αέρα, ιδίως αν επιλέξεις το ισορροπημένο Apollo ή το με αναφορές στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, Sake Smash, που τα βρήκαν υπέροχα και με τις δυο γλυκοαλχημείες μας, το chocolate pistachio με toffee cream και το exotic tapioca, δομημένο με πέρλες ταπιόκα, εξωτικό μάνγκο και passion fruit, που δένονται όλα με αρωματική κρέμα από καρύδα. Συστήνεται ιδιαίτερα η κράτηση τραπεζιού, αρκετές μέρες πριν.

Nyx Limassol Hotel

Οδός Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Σώζου, γωνία, Λεμεσός

25 371 111

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού