ΕΡΕΥΝΑ (Μέρος Γ”): Τι άρεσε και τι χάλασε τους διαμένοντες στα ξενοδοχεία της Κύπρου το 2023 

Ρωτήσαμε, καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε το μέρος Γ’ από όλα όσα επισήμανε η ομάδα της Fine & Dine, ως σημαντικά σχόλια των ερωτηθέντων με θέμα το τι άρεσε και τι χάλασε όσους επέλεξαν να διανυχτερεύσουν σε ένα ή περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού κατά το 2023.
 
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
 
Από τη στιγμή που το κατάλυμα δεν έχει βαφτιστεί από τους ιδιοκτήτες και τη διεύθυνσή του ως “Adults only”, τότε ένα ξενοδοχείο πρέπει να κάνει χαρούμενα και τα παιδιά.
 
Τεράστια ικανοποίηση από τους συμμετέχοντες που πήγαν με τα παιδιά τους σε ξενοδοχεία, τα οποία έχουν επενδύσει στη ψυχαγωγία του παιδιού, οι οποίοι δηλώνουν ότι τα παιδιά όχι μόνο δεν ήθελαν να φύγουν από το κατάλυμα, αλλά ρωτούν τους κηδεμόνες τους πότε θα ξαναπάνε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
 
Καταλύτες, η παιδική πισίνα, το mini υδροπάρκο εντός του καταλύματος, το ενημερωμένο για όλες τις ηλικίες play room, η ευχέρεια φύλαξης του παιδιού από έμπειρο προσωπικό και η παροχή παιδικών γευμάτων στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. 
 
SPA 
 
Το Spa δεν είναι πια μια πολυτέλεια, αλλά μια αναγκαιότητα. Για αυτό τα πλείστα καταλύματα έχουν επενδύσει στον χώρο του spa, των θεραπειών αναζωογόνησης και ευεξίας, προσφέροντας ποικίλες επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες.
 
Κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους διαμένοντες σε αρκετά κυπριακά καταλύματα το 2023, ενώ το αντίθετο συνέβηκε σε καταλύματα όπου ο χώρος των spa υπολειτουργεί, δε σε εμπνέει αισθητικά ή το προσωπικό είναι τόσο λίγο που δεν βρίσκεις slot για θεραπεία έστω κι αν έχεις τηλεφωνήσει μια βδομάδα πριν.
 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ;
 
Συγγνώμη, αυτό είναι το γυμναστήριο σας; Αυτό το ερώτημα θα έχεις κι εσύ αν πας σε ένα κατάλυμα προδιαγραφών και πολλών τετραγωνικών και αντικρύσεις μπροστά σου ένα “γυμναστήριο” 16m2 με ένα πολυμηχάνημα του 20ου αιώνα, που αγκομαχά μαζί με το θορυβώδες ποδηλατάκι και ελλειπτικό μηχάνημα. 
 
Άλλο είναι φυσικά να πας σε ένα γυμναστήριο που χάνεσαι μέσα του, με τα state of the art μηχανήματά του, να σε κάνουν να περιμένεις πότε θα το επισκεφτείς ξανά. Ιδίως μάλιστα αν σε αυτό υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό που θα σε καθοδηγεί στις ασκήσεις που έχεις βάλει στο στόχαστρό σου.
 
NIGHT LIFE
 
Πήγαμε στο ξενοδοχείο μας, απολαύσαμε το δείπνο μας και μετά τι; Πάμε για ύπνο από τις 22.00; Ε’ όχι ρε παιδιά! Διακοπές είμαστε. Πού είναι το μπαράκι σας, ο DJ, μια κιθάρα και μια όμορφη φωνή ή έστω ένα ψαγμένο play list για να απολαύσει κάποιος σε ένα ωραίο χώρο δίπλα από ένα τζάκι ή by the pool, το signature του cocktail, ένα ποτήρι καλό κονιάκ, ουίσκι ή κρασί. 
 
Είναι και κάποια καταλύματα που έχουνε σπουδάσει την after dinner διασκέδαση, προσφέροντας από live shows, ζωντανή μουσική με διαφορετικές μπάντες και διαφορετικό ρεπερτόριο κάθε νύχτα.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο