![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Αναμενόμενη η κίνηση του γαλλικού, κορυφαίου Οδηγού Michelin για να μπει στον χώρο βράβευσης και επιβράβευσης των πιο αξιόλογων ξενοδοχείων του πλανήτη. Τα αστέρια, ως γνωστό, με ανώτατη τιμή τα 3 αστέρια, θα συνεχίσουν να δίνονται για τα εξέχοντα εστιατόρια του πλανήτη, ενώ για τα ξενοδοχεία ο Michelin θα χαρίζει στα πιο αξιόλογα, “κλειδιά”.
Αδιευκρίνιστο ακόμη αν θα δίνονται περισσότερα από ένα κλειδιά και υπό ποιες προϋποθέσεις. Οι πρώτες μάλιστα βραβεύσεις θα λάβουν χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2024 από μια προεπιλεγμένη λίστα 5300 ξενοδοχείων σε 120 χώρες, που ανεξάρτητα του αν θα πάρουν το “κλειδί” Michelin, θα μπορούν να δέχονται κρατήσεις δωματίων μέσα από τη σελίδα της Michelin.
Εννοείται ότι η Michelin θα είναι πλέον για αυτά τα ξενοδοχεία ως μια ακόμη πλατφόρμα κράτησης, με την ανάλογη προμήθεια.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου