Μετά από 123 χρόνια, ο Οδηγός Michelin, ξεκινά να βραβεύει και ξενοδοχεία

Αναμενόμενη η κίνηση του γαλλικού, κορυφαίου Οδηγού Michelin για να μπει στον χώρο βράβευσης και επιβράβευσης των πιο αξιόλογων ξενοδοχείων του πλανήτη. Τα αστέρια, ως γνωστό, με ανώτατη τιμή τα 3 αστέρια, θα συνεχίσουν να δίνονται για τα εξέχοντα εστιατόρια του πλανήτη, ενώ για τα ξενοδοχεία ο Michelin θα χαρίζει στα πιο αξιόλογα, “κλειδιά”.

Αδιευκρίνιστο ακόμη αν θα δίνονται περισσότερα από ένα κλειδιά και υπό ποιες προϋποθέσεις. Οι πρώτες μάλιστα βραβεύσεις θα λάβουν χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2024 από μια προεπιλεγμένη λίστα 5300 ξενοδοχείων σε 120 χώρες, που ανεξάρτητα του αν θα πάρουν το “κλειδί” Michelin, θα μπορούν να δέχονται κρατήσεις δωματίων μέσα από τη σελίδα της Michelin.

Εννοείται ότι η Michelin θα είναι πλέον για αυτά τα ξενοδοχεία ως μια ακόμη πλατφόρμα κράτησης, με την ανάλογη προμήθεια.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από