![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Αρχικά πρέπει να πούμε ότι το ιστορικό, εν λόγω ξενοδοχείο έχει πάρει, μετά από πολλές έρευνες και την σφραγίδα του Guinness World Records, το οποίο, άκουσον άκουσον διοικείται από την ίδια οικογένεια για 52 γενιές από την ίδρυσή του το 705 μ.Χ. χωρίς να έχει κλείσει ποτέ.
Ο λόγος για το Nishiyama Onsen Keiunkan Hotel, που θα το βρεις στους πρόποδες των βουνών Akaishi (άλλως Νότιες Ιαπωνικές Άλπεις) περίπου 140 χλμ. από το ιαπωνικό σήμα κατατεθέν, το όρος Φούτζι.
Οι θερμές, ιαματικές πηγές της περιοχής, ήταν και ο βασικός λόγος που ο ιδρυτής του Fujiwara Mahito, το δημιούργησε ως ξενώνα στην περιοχή.
Ένα πλεονέκτημα που θα το έχεις κι εσύ στη διάθεσή σου, αν νοικιάσεις για €400 περίπου την ημέρα, ένα από τα 30 συν 7, παραδοσιακού, ιαπωνικού στυλ, δωμάτια και σουίτες του, με φαντασμαγορική θέα από τα καταπράσινα βουνά που το περιβάλλουν, αλλά και τις φαντασμαγορικές χαράδρες Hayakawa και Yukawa.
Φωτογραφικό υλικό από iefimerida
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου