
Ο Οδηγός Michelin για τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, από φέτος έχει στις σελίδες του, έντονο γαλανόλευκο χρώμα, εφόσον το ελληνικής κουζίνας εστιατόριο OMA, γίνεται το πρώτο εστιατόριο του Ηνωμένου Βασιλείου που κατακτά το πολυπόθητο αστέρι.
Γι’ αυτό αν στα πλάνα σου είναι ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο, κλείσε έγκαιρα ένα από τα τραπέζια του με ρετρό, μα συνάμα minimal ανώγειου χώρου του OMA στο κουλτουριάρικο Borough Market και απόλαυσε από τα χέρια του αστεράτου, πλέον, σεφ, Jorge Paredes, δημιουργικά φαγητά, με ατόφια ελληνική καρδιά.
Στα must have το λεμονοριγανάτο χταπόδι με φάβα, η γκρατινέ σπανακόπιττα με γαλομυζήθρα, το γιουβέτσι με βοδινή ουρά και μυελό ή τα μύδια σαγανάκι με τσαλαφούτι. Η λίστα με τα 400 plus κρασιά και τα δημιουργικά cocktails θα αποζημιώσουν στο έπακρο τους λάτρεις της οινογαστρονομίας και όχι μόνο.
Φωτογραφικό υλικό από www.instagram.com/oma.london/?hl=el
Οι Τετάρτες στο συγκλονιστικό boutique ξενοδοχείο Amyth of Nicosia είναι αλλιώς. Βασικός λόγος, οι οινογαστρονομικές συνάξεις που έχουν πλέον θεσμοθετηθεί στο εξίσου απαστράπτον εστιατόριο Amyth
Είμαι σχεδόν τρεις δεκαετίες σουβλιτζής στη Λευκωσία. Αυτό ήθελα να κάνω με τη γυναίκα μου και το αγαπούμε πολύ. Είναι η ίδια μας η ζωή.
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,