
Η βιτρίνα με τα φρεσκότατα υλικά, ολάκερη μπροστά σου. Ό,τι θέλει η αφεντιά σου, έτοιμο για να το δακτυλοδείξεις στους εμπειρότατους pizzaiolo, για να δημιουργήσεις μια build your own pizza, κομμένη και προσαρμοσμένη στα δικά σου γούστα, αλλά και στις εκάστοτε ή σταθερές διατροφο-διαιτητικές σου απαιτήσεις.
Τι κι αν είσαι vegetarian, vegan ή θες να απέχεις από τα γαλακτοκομικά ή το κρέας; Οι άνθρωποι της Pizza Mine, έχουν αποδείξει ότι κάθε πιστός τους πελάτης, είναι μοναδικός κι έχει το δικαίωμα, να επιλέξει από τη σάλτσα, μέχρι το είδος του τυριού, τα υλικά και την ποσότητά τους, αλλά και τα βότανα ή τα αρωματικά έλαια που θα την απογειώσουν για να ικανοποιήσουν όλα μαζί, τον δικό του ουρανίσκο.
Εμείς το κάναμε πράξη χθες, δημιουργώντας τρεις από τους χιλιάδες συνδυασμούς, από γευστικότατες με γάμμα κεφαλαίο, πίτσες με τη λατρεμένη, λεπτόφυλλη ιταλική ζύμη της Pizza Mine που αγαπάμε τόσο πολύ, τις οποίες σου τις προτείνουνε ανεπιφύλακτα.

ΝO CHEESE ( Build your own πρόταση)
Στη βάση, πικάντικη σάλτσα ντομάτας κι απάνω επιλέξαμε ένα συνδυασμό από ελαφρά ψημένα μανιτάρια, κερασοντομάτες, χαλαπένιος, πράσινο πιπέρι, κρεμμύδι και ελιές, αρτυσμένη με δεντρολίβανο, ενώ μετά το ξεφούρνισμα ρίξαμε λίγο αλατάκι και νότες από garlic oil.

VEGANA ‐ ( Πρόταση της Pizza Mine)
Στην ήδη πετυχημένη επιλογή υλικών, από την ομάδα των pizzaiolo και γευσιγνωστών της Pizza Mine, εμείς προσθέσαμε αρωματική ρίγανη, αγνό παρθένο ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες από βαλσάμικο ξίδι. (Υλικά Vegana: Σάλτσα ντομάτας, ψητή μελιτζάνα, κολοκύθι και πιπεριά, φουρνιστές ροδέλες πατάτας, μανιτάρι, μπρόκολι και κερασοντομάτες)

VEGAN CHEESE (Build your own πρόταση)
Από την κλασική καπριτσιόζα, αφαιρέσαμε το χαμ και το πεπερόνι, αντικαταστήσαμε τη μοτσαρέλλα με τυρί vegan και προσθέσαμε άπαιχτο ημίλιαστο ντοματίνι, πράσινη πιπεριά, ελιές και δεντρολίβανο.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
