![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τον Ρουσσιά και τα μεζεδάκια του, τον γνώρισες πρώτα στη Λάρνακα, πριν χρόνια πολλά. Η επιτυχία του μεγάλη, οι λάτρεις του πολλοί, γι’ αυτό πάρθηκε η απόφαση για το μεγάλο άνοιγμα στη Λευκωσία.
Το τρίτο μαγαζί δεν άργησε να πάρει σάρκα και οστά και μάλιστα στα γραφικά Λεύκαρα, το οποίο σύντομα μετακομίζει στον Κάτω Δρυ, σε ένα πανέμορφο σκηνικό, στην μέχρι πρότινος οικογενειακή ταβέρνα Πλάτανος, που έχει ανακαινιστεί και εξωραϊστεί.
Κάτω από τον ομώνυμο τεραστίων διαστάσεων πλάτανο, θα απολαμβάνεις λοιπόν, λίαν συντόμως τα μεζεδάκια του Ρουσσιά, όμοια και απαράλλακτα με αυτά που τον έχεις αγαπήσει τόσα χρόνια.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου