Αυτά τα μοιρασιάρικα πιατάκια του Tipsy Sticks, να τα δοκιμάσεις κι εσύ!

Και βέβαια να τα δοκιμάσεις! Κι αν με ρωτάς γιατί, θα σου πω με σιγουριά ότι πρώτα πρώτα θα χορτάσουνε τα μάτια σου, όμορφες εικόνες, ωραία στησίματα και πολύ καλές μερίδες. Ε’ μετά έρχονται τα καλύτερα. Τώρα μιλάμε για γεύση.

Πολύ καλές πρωτεΐνες και πρώτες ύλες, πετυχημένες μαρινάδες, μα πάνω απ’ όλα ωραίοι συνδυασμοί στο πιάτο που κάνουν τη διαφορά. Πολλές οι value for money προτάσεις του ευρηματικού σεφ Χαράλαμπου Χαραλάμπους, μα τη Baby Prosciutto salad με σφαίρες κατσικίσιου τυριού και τα τραγανά Rum Halloumi sticks πρέπει οπωσδήποτε να τα ζήτησεις κι εσύ.

Έχω να σου πω τα καλύτερα και για τα φρεσκοφτιαγμένα του φαλάφελ σε ελληνική πιτούλα, το αριστουργηματικό του κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά και και το τρυφερό του άπαχο χοιρινό ψαρονέφρι.

Τρελλαθήκαμε με τις sweet and spicy, τραγανές γαρίδες, βαλμένες μέσα σε φωλιά από prawn cracker, μα και είπαμε το ύστατο “μπράβο” μας στην αποδομημένη lemon tart, που άφησε στο στόμα για ώρα πολλή, μια διακριτική λεμονάτη επίγευση.


Στασάνδρου 10, Λευκωσία, 1060
22 783333 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από